Conferinta speciala Fundatia Inimi Deschise, Bucuresti, 4-5 iunie 2010

Conferinta speciala Fundatia Inimi Deschise, Bucuresti, 4-5 iunie 2010 – „Bazele pregatirii in lucrarea cu persoanele cu dizabilitati” si „Intelegerea dizabilitatilor si fundamentelor biblice ale lucrarii cu persoanele cu dizabilitati”.

Am participat la multe conferinte organizate de Fundatia Inimi deschise. De fiecare data invatat lucruri interesante. Au fost gratuite si pline de informatii utile.

Fundatia Inimi Deschise are placerea sa va aduca la cunostinta desfasurarea în perioada 4-5 Iunie 2010 a unei conferinte speciale în Bucuresti ce are ca tema „Bazele pregatirii in lucrarea cu persoanele cu dizabilitati” si „Intelegerea dizabilitatilor si fundamentelor biblice ale lucrarii cu persoanele cu dizabilitati”.

Conferinta este sustinuta de o echipa de specialisti ai Organizatiei Joni and Friends (Joni si Prietenii) din USA si este condusa de James Rene – Director al Institutului Crestin pentru Persoanele cu Dizabilitati.

Joni and Friends este o organizatie internationala care s-a implicat în instruirea lucratorilor din biserica pentru a sluji persoanelor cu dizabilitati si pentru a le include în partasia bisericilor, precum si in distributia de carucioare rulante.

Conferinta va avea loc la Biserica Crestina Baptista Sfânta Treime Bucuresti, Str. Iuliu Valaori nr. 20, Sector 3, Bucuresti

Asteptam inscrierile dumneavoatra la telefonul Fundatiei Inimi Deschise 021.346.00.56 sau prin e-mail la contact@inimideschise.ro

Accesul la conferinta este gratuit!