Invitatie, 28 August 2010, in Parcul Carol, intre orele 10-13

Webkinz Romania organizeaza pe data de 28 August 2010, in Parcul Carol, intre orele 10-13, cel mai mare eveniment pentru copii din ultimii ani.
Petrecerea va gazdui peste 1.000 de invitati, care sunt de asemenea si membri ai forum-ului Webkinz Romania, forum care, in decursul unui an de zile, a devenit cea mai mare comunitate de copii online din tara, iar, in mai putin de 6 luni de la lansarea din Aprile 2009, gama Webkinz devine cea mai vanduta gama de jucarii din Romania, ajungand astazi la peste 180.000 de utilizatori romani.
Webkinz este o gama de jucarii care presupune accesul la internet si intrarea intr-o lume virtuala magica, in care plusul cumparat din magazin prinde viata. Este o lume complexa, cu o economie proprie , in care copilul poate sa isi castige proprii bani virtuali jucandu-se jocuri educative, mergand la universitate, luandu-si diverse joburi.
Petrecerea dedicata Webkinz, vine in intampinarea utilizatorilor siteului www.webkinz.com carora dorim sa le multumim pentru fidelitate. De asemenea, dorim ca si cei care nu sunt utilizatori sa cunoasca brandul, oferindu-le in functie de punctajele primite la jocuri, cadouri care constau in jucarii Webkinz.
Cu aceasta ocazie, avem deosebita placere de a va invita sa va alaturati si dumneavoastra acestei petreceri speciale.
Pentru detalii va rugam sa discutati cu d-na Andreea Musatescu , tel 0769/670294 sau 0722.548.200
Va asteptam cu mare drag alaturi de copii!
www.webkinzromania.blogspot.com
www.webkinz.forumcreativ.com